AANBOD

Hieronder vind je wat meer informatie terug over de verschillende lessen die aangeboden worden binnen B-Fit Athletix. Voor verdere informatie in verband met try-outs, abonnementen of beurtenkaarten mag je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of (nog beter!) even langskomen in onze gym.

Vergeet ook zeker niet onderaan de pagina het uurrooster na te kijken om te zien wanneer de lessen doorgaan!

B-FIT LESSEN

Ons dagelijks aanbod groepslessen die bestaan uit een opwarming, krachtgedeelte en worden afgesloten met een workout waarin jij alles geeft wat je in je hebt! Tijdens deze lessen worden aspecten uit gewichtheffen, gymnastiek en atletiek gecombineerd om jou om te vormen in de beste versie van jezelf!

YOGA

Deze lessen richten zich voornamelijk op mobiliteit (het versoepelen van de spieren), stabiliteit (onmisbaar als je ook deelneemt aan de B-Fit lessen!) en het verstevigen van gewrichten en spieren. De lessen kunnen bestaan uit een rustige flow of wat meer power bevatten en jou laten zweten op je yoga-matje!

CONDITIONING

Een les specifiek gericht op het opbouwen van conditie, waarbij onze focus blijft liggen op functional fitness en er heel regelmatig ook aspecten van gymnastiek of gewichtheffen geïntegreerd worden. Echter, de barbell komt in deze lessen minder aan bod en je zal vaker gebruik maken van toestellen zoals de roeier, assault bike of lopen!

LESSEN VOOR EEN SPECIFIEKE DOELGROEP

Second Youth

Deze lessen maken deel uit van een lessenpakket voor 50+ers.

Body after baby

Post-natale lessen om terug te kunnen starten met sporten. 

Kids

Trainingen voor kinderen tot 16 jaar met dezelfde focus als onze B-Fit lessen, maar dan afgestemd op een jonger publiek.

PERSONAL TRAINING

Heb jij een zeer specifiek doel waar je naartoe wil werken (bv deelnemen aan fysieke proeven of een wedstrijd)? Of heb je gewoon nood aan 1-op-1 training om bepaalde bewegingen onder de knie te krijgen? Wij bieden persoonlijke training op maat aan, afhankelijk van jouw doelen en jouw beschikbare tijd kan dit variëren van 45 minuten tot 1 uur. Ook personal training in een klein groepje is mogelijk. PT-sessies kunnen steeds ingepland worden buiten de normale lestijden.

REHAB

Revalidatietrainingen na een blessure of operatie, waarbij er specifieke oefeningen aangeboden worden. Deze trainingen duren 1 uur. Rehab staat niet vast in het uurrooster, maar kan steeds ingepland worden buiten de normale lestijden.


UURROOSTER


Meer info? Contacteer ons!