AANBOD & UURROOSTER

Hieronder vind je wat meer informatie terug over de verschillende lessen die aangeboden worden binnen B-Fit Athletix. Voor verdere informatie in verband met try-outs, abonnementen of beurtenkaarten mag je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of (nog beter!) even langskomen in onze gym.

Vergeet ook zeker niet onderaan de pagina het uurrooster na te kijken om te zien wanneer de lessen doorgaan!

B-FIT LESSEN

Ons dagelijks aanbod groepslessen die bestaan uit een opwarming, krachtgedeelte en worden afgesloten met een workout waarin jij alles geeft wat je in je hebt! Tijdens deze lessen worden aspecten uit gewichtheffen, gymnastiek en atletiek gecombineerd om jou om te vormen in de beste versie van jezelf!

YOGA

Deze lessen richten zich voornamelijk op mobiliteit (het versoepelen van de spieren), stabiliteit (onmisbaar als je ook deelneemt aan de B-Fit lessen!) en het verstevigen van gewrichten en spieren. De lessen kunnen bestaan uit een rustige flow of wat meer power bevatten en jou laten zweten op je yoga-matje!

PERSONAL TRAINING

Heb jij een zeer specifiek doel waar je naartoe wil werken? Of heb je gewoon nood aan 1-op-1 training om bepaalde bewegingen onder de knie te krijgen? Wij bieden persoonlijke training op maat aan, afhankelijk van jouw doelen en jouw beschikbare tijd. Ook personal training in een klein groepje is mogelijk.

PERSONAL TRAINING VOOR SPECIFIEKE DOELGROEPEN

Second Youth

Deze lessen maken deel uit van een lessenpakket voor 50+ers. In beweging blijven en alle spieren soepel en sterk houden zijn hier van belang. Records moeten hier niet meer gezet worden!
Fit ouder worden is het doel.

Body after baby

Post-natale lessen om terug te kunnen starten met sporten. Rustige opbouw, luisteren naar wat je lichaam wel of niet kan en je oefeningen op je eigen tempo afwerken staan in deze lessen centraal! 
Ps: je oogappeltje mag meekomen, zo moet je geen opvang voorzien!

Rehab

Revalidatietrainingen na een blessure of operatie, waarbij er specifieke oefeningen aangeboden worden gericht op jouw herstel.
Afhankelijk van jouw noden en mogelijkheden duren deze sessies 30min of 60min.


UURROOSTER