WIE BEN IK

Een stukje geschiedenis van B-Fit AthletixHEADCOACH & EIGENAAR BART

Hoi, ik ben Bart!

Mijn passie voor functional training begon in september 2008. Ik begon samen met een vriend te trainen en ik was (net zoals velen) direct verkocht. Zelfs in die mate dat ik voor mijn eindwerk (Bachelor Lichamelijke opvoeding en Bewegingsrecreatie) enkele deelnemers begon te coachen en zij topresultaten neerzette! Na het afronden van mijn studie startte ik dan ook een vereniging en trainde ik 3x per week een 70-tal deelnemers.

Hiernaast begon ik in een 'klassieke fitness' te werken, maar de droom om een eigen trainingsruimte op te richten bleef kriebelen. Wat is dan het grote verschil tussen een klassieke fitness en wat ik met B-Fit Athletix wil bereiken? In de fitness mistte ik "echtheid", iedereen komt met z'n hoofdtelefoon op trainen en zit in zijn eigen wereldje. Binnen B-Fit proberen we een community te creƫren waar iedereen zichzelf kan zijn: het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent, wat je voor werk doet, ...

In 2015 waagde ik de sprong en werd B-Fit Athletix verwezenlijkt! Ondertussen is de gym gegroeid en verhuisd naar een grotere locatie.

Tot snel!

Coach Bart