UURROOSTER

LESSENROOSTER

Hierboven kan je onze uurrooster raadplegen. Zeggen deze termen jou niet veel? Lees dan zeker even verder en kijk na wat elke les inhoudt. Binnen elke les wordt er steeds rekening gehouden met jou als individu en jouw behoeften! Spreek op voorhand gerust één van onze coaches hierover aan.


ONS AANBOD

  • B-Fit: ons dagelijks aanbod groepslessen die bestaan uit een opwarming, krachtgedeelte, workout en cool-down. Hierbij worden aspecten uit gewichtheffen, gymnastiek en atletiek gecombineerd om jou om te vormen in de beste versie van jezelf!
  • Yoga: deze lessen richten zich voornamelijk op mobiliteit (het versoepelen van de spieren), stabiliteit (onmisbaar als je ook deelneemt aan de B-Fit lessen!) en het verstevigen van gewrichten en spieren.
  • Conditioning: een les specifiek gericht op het opbouwen van conditie, waarbij onze focus blijft liggen op functional fitness en er heel regelmatig ook aspecten van gymnastiek en gewichtheffen geïntegreerd worden.
  • 2nd Youth: deze lessen maken deel uit van een lessenpakket voor 50+ers.
  • Body after baby: post-natale lessen om terug te kunnen starten met sporten.
  • Kids: trainingen voor kinderen tot 16 jaar met dezelfde focus als onze B-Fit lessen, maar dan afgestemd op een jonger publiek.
  • SNS: Sport Na School
  • Open Gym: je kan vrij gebruik maken van het materiaal in onze gym, binnen deze uren wordt er dus geen les gegeven door een coach maar kan je jouw eigen training volgen.
  • Early birds: B-Fit-les voor de vroege vogels.

AANVULLINGEN

Rehab: revalidatietrainingen van 1 uur. Deze staan niet vast in het rooster, maar kunnen steeds ingepland worden tijdens Open Gym uren.

Personal Training: heb jij een zeer specifiek doel waar je naartoe wil werken (bv deelnemen aan fysieke proeven of een wedstrijd)? Of heb je gewoon nood aan 1-op-1 training om bepaalde bewegingen onder de knie te krijgen? Wij bieden persoonlijke training op maat aan, afhankelijk van jouw doelen en jouw beschikbare tijd kan dit variëren van 45 minuten tot 1 uur. Ook personal training in een klein groepje is mogelijk. 
PT-sessies kunnen steeds ingepland worden buiten de normale lestijden.

Wil je graag een afspraak maken voor één van deze opties? Stuur gerust een mailtje of kom langs!

Meer info? Contacteer ons!